Tuesday, 16 October 2012

JOm SemaK KelayAkan ExaM aNdA

entry ini khas untuk pelajar yang baru ambil result exam.tak kisah la SPM ke? STPM ke?? Matrik ke?? asalkan dah habis exam.. mesti tertanya-tanya course apa yang sesuai untuk kamu kan.. yang penting bersesuian dengan keputusan exam dan minat kamu semua..

yang seronoknya sekarang semuanya hanya di hujung jari..tak payah susah-susah macam kami semua yang jenuh nak tanya orang sana-sini untuk dapatkan feedback..masa minggu-minggu macam ni kebanyakan bilik kaunselor memang full...semua pakat nak tanya kaunselor..padahal sebelum ni bilik kaunseling tu kosong je..betul kan??

JADI,kami nak jimatkan masa anda.tak perlu jalan jauh-jauh. kat rumah pon boleh tahu..heheh..sambil-sambil belek FB tu boleh la belek link ni sekali..bagi sape-sape yang bukan lepasan exam-exam ni pon boleh je kalau nak try.. kalau berminat boleh la klik disini 

selamat mencuba..(^_^)

No comments:

Post a Comment